Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Safiye Soyman'ın ana kuzusu Harun Akaröz Erdek'te

Safiye Soyman

Erdek'in oksijen turizmi Koç Holding Kurucusu merhum Vehbi Koç'tan sonra ünlü sanatçı Safiye Soyman tarafından da keşfedildi.

Erdek’in oksijen turizmi Koç Holding Kurucusu merhum Vehbi Koç’tan sonra ünlü sanatçı Safiye Soyman tarafından da keşfedildi.
Rivayetlere göre, yıllar önce yapılan oksijen ölçümleri sonrası Almanların Çuğra boğazına kemik hastalıkları hastanesi yapmak istedikleri gündeme düştü.
Ardından, Merhum İşadamı Vehbi Koç, Erdek’e gelerek keşfettiği bu farklılığı, Temmuz aylarında Pınar Otel’e gelerek vefat edene dek sürdürdü.
Erdek’in zengin oksijenli havasını bu kez ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu Harun Akaröz keşfetti.
ODTÜ makine mühendisliği mezunu Harun Akaröz (37) 11 yıl önce yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulmak adına verdiği çaba, Erdek’te karşılık buldu.
Bir yakının tavsiyesi ile 1 haftalığına tatile geldiği Dostlar Motel`de denize girip temiz havada şok duşlar alan Harun Akaröz son iki yıldır olumsuz seyreden rahatsızlığının, olumlu yönde seyretmesi ile Dostlar motel`deki tatilini süresize çevirdiğini açıkladı.
Erdek’te gördüğü dostluk ve sıcak atmosfer karşısında 45 günde gözle görülebilir iyileşme kaydeden Harun Akaröz, telefonla sık sık annesi Safiye Soyman’ı arayıp Erdek havasının kendisine şifa getirdiğini söylüyor.
Safiye Soyman’da, geçmişte kendisinin de zaman zaman konuk olduğu Erdek doğasının oğlu için iyi bir yaşam partneri oluşturmasından duyduğu mutluluğu kaydederken, kendisinin de en kısa zamanda Erdek’e gelmeyi düşündüğünü söyledi.
Kendisine sevgi gönderen hayranlarına, yakın bir tarihte Erdek’e gelme sözü veren Sanatçı Safiye Soyman, önceki yıl MS hastası olduğunu öğrendiği oğlu Harun Akaröz`ün ismi verilen Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Rehabilitasyon Merkezi`nin yeni hizmet binasının açılışına katılmış ve aynı akşam onuruna bir konser vermişti. Bandırma Manşet



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli